Rongen Sports

Uitleg

Groepslessen reserveren

Alle lessen die in de betreffende maand gegeven worden zijn 1 week voor de start van de maand beschikbaar voor reservering. Je kunt dus tijdig inschrijven voor een les waaraan je wilt deelnemen. Niemand heeft een vaste les of een vaste plaats; je reserveert alleen de deelname aan de les.


Let op! Je kunt tot maximaal 1 uur voor aanvang van de les reserveren of annuleren. Wil je dit later doen dan kan dat alleen door dit telefonisch door te geven. Het systeem blokkeert automatisch je account als je twee (2) keer zonder afmelding niet aanwezig bent in de les. Het is dan niet meer mogelijk een les te reserveren. Ben alert en voorkom blokkering door je tijdig af te melden.


Het reserveren gaat via je persoonlijke startpagina. Je kunt deze pagina via je computer bereiken en ook via je smartphone. Hoe werkt het?

  1. Ga naar rongensports.nl/groepslessen-reserveren op deze website.
  2. Op de pagina die verschijnt kun je inloggen om naar je persoonlijke pagina te gaan. Log in met je pasnummer en geboortedatum (zonder spaties) en klik op LOGIN.
  3. Op deze pagina kun je onder andere je eigen profiel aanpassen, lessen reserveren, annuleren en nieuws lezen.
  4. Om een of meerdere lessen te reserveren ga je naar ‘Geplande lessen’. Als je hierop klikt verschijnt de agenda. Kies de maand en dag waarop je een les wilt reserveren. De dagen waarop lessen worden gegeven zijn lichtblauw gekleurd. Wil je alleen de Spinning® lessen zien klik hier dan op. In de agenda worden nu alleen de Spinning® lessen getoond.
  5. Kies de dag en de les  en daarna op AANMELDEN op de pagina die verschijnt. Je bent nu aangemeld voor de les. Op dezelfde wijze kun je je ook afmelden.
  6. Ga nu terug naar het hoofdscherm door te klikken op het huisje, rechtsboven in de balk.
  7. Je bent nu klaar.

Mocht je vragen hebben over het gebruik van de nieuwe persoonlijke startpagina dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag zodat ook jij tijdig kunt reserveren en verzekerd bent van een plaats in de les.