Rongen Sports

Bedrijfsfitness

Groepslessen reserveren

Het begrip bedrijfsfitness bestaat al enkele decennia in Nederland en mag tegenwoordig rekenen op financiële steun van de overheid. Ter stimulering van sport en beweging heeft het kabinet onder meer een fiscale vrijstelling voor bedrijfsfitness in het leven geroepen.

Dankzij deze vrijstelling is het voor zowel de werkgever als zijn medewerkers financieel aantrekkelijk om te gaan fitnessen. De vele regels en voorwaarden maken de invoering van een fitnessregeling echter niet eenvoudig en erg tijdrovend. Diverse bedrijven houden zich bezig met het aanbieden van deze vorm van fitness. Informeert u bij uw werkgever voor de mogelijkheden.

Bedrijfsfitness Nederland
​Bedrijfsfitness Nederland is dé onafhankelijke aanbieder van bedrijfsfitness en gespecialiseerd in fiscale arbeidsvoorwaarden. Jarenlange ervaringen zijn toegepast in een nieuwe en unieke arbeidsvoorwaarde: het Nationaal Bedrijfsfitness Plan.

 

 

 

 

benVitaal

Bedrijfsfitness is een door de overheid mogelijk gemaakte regeling voor medewerkers om goedkoop te kunnen fitnessen. Hieraan is wel een aantal wettelijk voorwaarden verbonden. benVitaal ontzorgt  bedrijven om deze regeling laagdrempelig aan haar medewerkers aan te bieden.