Rongen Sports

Fitness

Groepslessen reserveren

De kracht van fitness bij Rongen Sports is gelegen in het feit dat het trainen is bij een kleinschalige, volledig toegeruste sportschool met een ongedwongen sfeer en persoonlijke benadering. Er werkt een team van gekwalificeerde trainers om u optimaal te begeleiden. Fitness bij Rongen Sports onderscheidt zich dus van andere sportscholen door de opzet en sfeer en omdat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en optimale begeleiding.

Paramedisch fitnessinstructeur
Onze trainers volgen bij- en nascholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bewegen. Zij voldoen aan alle opleidingseisen en mogen zich paramedisch fitnessinstructeur noemen. Daarnaast is er regelmatig een fysiotherapeut aanwezig voor overleg en advies.

  • Iedereen krijgt een uitgebreide intake, inclusief een fitheidstest. Bij twijfel over gezondheidsaspecten nemen we in overleg contact op met uw huisarts.
  • Op basis van de resultaten maken we een persoonlijk programma, rekening houdend met uw wensen en doelstellingen. Geen standaard oplossingen maar maatwerk.
  • Elke 12 weken maken we een afspraak voor een tussentijdse fitheidstest. De resultaten worden met u doorgenomen en er wordt een nieuw programma gemaakt.
  • We blijven u nauwgezet volgen nadat u bent gestart! Er is altijd een instructeur aanwezig om vragen te beantwoorden en om toe te zien op de correcte uitvoering van de oefeningen.

 Naast "algemene" fitness bieden wij de volgende soorten aan

       .  Bedrijfsfitness

       .  Circuitfitness

       .  Jeugdfitness

       .  Seniorenfitness