Rongen Sports

Leefstijl

Groepslessen reserveren

Gewichtsverandering = Leefstijlverandering

Uw persoonlijk begeleider:  Jan Rongen 
​Gewichtsconsulent, paramedisch fitness- en Spinning® instructeur, personal coach en trainer.

Persoonlijke begeleiding
Ieder mens is anders en heeft op maat gemaakte begeleiding nodig; een individuele aanpak met een persoonlijk voedings- en bewegingsadvies dat werkt.

Visie
Verbeteren van uw gewicht met langdurig resultaat vraagt om een leefstijl- en dus gedragsverandering. Geen korte termijn-schijn-resultaten met zogenaamde crash-diëten maar de juiste keuzes maken.

Die-eetverantwoord
​Met dit programma ontvangt u wekelijks voedingsadvies dat afgestemd is op de persoonlijke situatie. Het is gezond, gevarieerd en houdt rekening met de individuele energiebehoefte. Het opvolgen van het advies garandeert een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Het is belangrijk je fit te voelen, daarom gaat het dieetadvies altijd samen met een beweegprogramma.

 

  • Picture 1226
  • WIN_20160930_15_05_36_Pro
  • Facebook_1647755296774_6911186632283287155
  • Leefstijlprogramma
  • Foto Voeding & Lifestyle

Werkwijze
Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Na het bespreken van mogelijkheden en wensen bepalen we onze streefdoelstelling. In een traject van 8 weken gaan we het voedingsprogramma Die-eetverantwoord volgen, in combinatie met bewegen. Dit kan onder begeleiding van personal training. (vraag naar de mogelijkheden) Elke week evalueren we de resultaten en bepalen de verdere route naar het einddoel.

Tarieven
Kennismaking: gratis
Leefstijl programma 8 weken: € 200,-
Leefstijlprogramma in combinatie met personal training op aanvraag.